Späť na články Slováci priateľstvo byliniek a ovocia milujú. Táto sladkosť si získava ich srdcia

Slováci priateľstvo byliniek a ovocia milujú. Táto sladkosť si získava ich srdcia

Medzi súčasné trendy jednoznačne patrí snaha o zdravú životosprávu a stravovanie. Aj preto v obchodoch čoraz častejšie vidíme zdravšie variácie rôznych sladkostí. Patria medzi ne aj sušienky Verbena, ktoré spájajú v sebe priateľstvo byliniek a ovocia inšpirované prírodou. Pozrite sa, aké výsledky dosiahli v tohtoročnom prieskume trhu a spotrebiteľského správania.

Vyskúšajte ich, radia Slováci

Vysoký podiel vlákniny, prídavok inulínu z čakanky a originálne chute robia zo sušienok Verbena ideálnu pochúťku pre aktívnych ľudí. Za všetko hovoria závery tohtoročného  kvantitatívneho panelového prieskumu. Podľa jeho výsledkov až 10 z 10 spotrebiteľov odporúča Verbena sušienky vyskúšať z hľadiska chuti a až 9 z 10 spotrebiteľov si po ochutnaní plánuje tento výrobok opäť kúpiť. Na trhu je pritom niekoľko chuťových variácií, každá s iným zložením.

Rakytníkové sušienky s kúskami pomaranča

Jednou z hlavných predností Verbena sušienok Rakytníkových s kúskami pomaranča je samozrejme ich chuť, ale silnou stránkou je aj ich zloženie. Obsahujú vysoký podiel omega-3 mastných kyselín. Tie pozitívne vplývajú na zdravie srdca a ciev, zlepšujú koncentráciu a sú dôležité pre zdravý mentálny vývin detí. Rakytníku sa zase pripisuje schopnosť posilniť imunitu a priaznivo pôsobiť na trávenie a dýchacie cesty. Ideálna dobrota nielen na sychravé jesenné dni.

Levanduľové sušienky s kúskami čučoriedok

Levanduľa je momentálne veľmi trendová príchuť a dopriať si ju môžete aj v podobe Verbena sušienok s kúskami čučoriedok. Táto chrumkavá maškrta je obohatená o vitamín B3, ktorý je známy aj ako niacín. Vitamín B3 je skvelým pomocníkom proti únave a stresu a prispieva tiež k správnemu fungovaniu nervového a tráviaceho systému. Levanduľa je známa pre dezinfekčný a upokojujúci účinok a nápomocná je aj pri ochoreniach dýchacích ciest. Toto silné priateľstvo bylinky a ovocia v podobe chutnej sušienky rozhodne stojí za ochutnanie.

Bazové sušienky s kúskami amerických brusníc

Zbožňujete brusnice? Neviete odolať vôni bazových kvetov alebo bazového sirupu? V tom prípade si vyberte bazové Verbena sušienky s kúskami amerických brusníc. Sú obohatené o komplex piatich dôležitých minerálov. Nájdete v nich vápnik, zinok, železo, mangán a horčík, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie tela aj psychiky. Voňavá baza sa v ľudovom liečiteľstve používa pri liečbe zápalových ochorení a je skvelá pri tráviacich problémoch. Poddajte sa lahodnej chuti tejto originálnej dobroty.

 

Praktické balenia

Sušienky Verbena v sebe spájajú dary prírody do unikátnych priateľstiev byliniek a ovocia, a vytvárajú jedinečnú kombináciu chutí. Sú balené v praktických 40 g a 90 g vreckách. Môžu sa tak stať verným spojencom v práci, na cestách, na prechádzke či s deťmi v parku. Predstavujú ideálny spôsob, ako zdravšie a bez výčitiek svedomia zahnať chuť na sladké, a to aj počas dňa plného povinností a zhonu.

Zahrajte si pexeso o skvelé ceny

Ak patríte k bylinkovo-ovocným nadšencom, zahrajte si netradičné Verbena pexeso. Dozviete sa v ňom, aké skvelé účinky majú prírodné zložky v sušienkach, ale aj cukríkoch Verbena a môžete vyhrať skvelé ceny. Čaká na vás napríklad domáca bylinková záhrada, záhradnícke sety náradia či plátenné alebo kozmetické tašky plné produktov Verbena.

 

Späť na články